Over Solidum

Hiske KoldijkIn 2016 heb ik, Hiske Koldijk, Solidum Onderzoek & Advies opgericht. Na jaren als consultant Onderwijs & Kwaliteit in het hoger onderwijs gewerkt te hebben wilde ik weer terug naar mijn ‘roots’: onderzoek en advies, en wel via een eigen onderzoeksbureau.

Met de ervaring als consultant Onderwijs & Kwaliteit binnen het onderwijs heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van onderwijskwaliteit en -tevredenheid. Ervaring die ik nu al inzet als onderwijskundige bij verschillende mbo- en ho-opleidingen.

Voordat ik consultant Onderwijs & Kwaliteit werd werkte ik als onderzoeker en docent Onderzoek & Statistiek. Ik breng dan ook jarenlange ervaring mee op het gebied van onderzoek voor zowel onderwijs- en overheidsinstellingen als commerciële organisaties. Daarbij zijn alle soorten onderzoek de revue gepasseerd: klant- en medewerkertevredenheid, effectmeting, economische spin-off en haalbaarheid. Door mijn ervaringen beschik ik eveneens over een breed netwerk van onderzoekers bij hogescholen, universiteiten en (zowel maatschappelijke als commerciële) instellingen. Op regelmatige basis, als een onderzoek daarom vraagt, werk ik dan ook samen met andere onderzoekers om tot optimaal resultaat te komen.

twitter-square-logolinkedin_logo_mk7jps